069/20-300-20
Radno vreme:

Pon - Pet: 09h-17h

Subota: 10h-14h

Adresa:

Španskih boraca 24v lokal 3,

11070 Novi Beograd

Obavezno poručivanje

artikala pre dolaska

u radnju.

Telefon:

069/20-300-20

Dizajniraj svoju futrolu Dizajniraj svoju futrolu

Dizajniraj svoju futrolu

Futrole za mobilne telefone postale su neizbežni dodatak za svakog ljubitelja tehnike. Ali, one više nisu samo to. Futrole su postale i modni dodatak, one govore mnogo toga i o onome ko ih nosi. One mogu biti šaljive, ozbiljne, neupadljive, romantične, sportske, mračne ili svetlijih boja.

Ipak, ako ne želite da budete kao drugi, ako ne želite da Vam drugi ograničavaju izbor i želite nešto samo svoje, onda je ovo stranica baš za Vas i Vaše ideje!

Nudimo Vam mogućnost da fotografije koje volite i koje Vam znače budu uvek sa Vama – na futroli Vašeg mobilnog telefona. Pokažite koga volite, pokažite čemu se divite, igrajte se dizajniranja i napravite svoju unikatnu futrolu.

Dovoljno je da pripremite fotografiju, pošaljete nam je i odaberete model futrole koji Vam je potreban. Mi ćemo na odabranom modelu odštampati fotografiju za Vas.

Popunite obrazac koji vidite na levoj strani i pustite mašti na volju. Imaćete kvalitetnu i trajnu futrolu kojoj ćete sami dati jedinstven izgled.

Od sada nećete morati da birate ponuđene modele futrola - imate priliku da modele Vi sami kreirate. Mogućnosti su bezbrojne. Možda želite fotografiju Vašeg kućnog ljubimca, članova porodice, osobe koju volite ili ličnosti kojoj se divite? Jedina granica je Vaša kreativnost. Na nama je da je realizujemo.

Igrajte se, stvarajte i budite samo svoji!

Cene futrola sa štampom:
899 din na klasičnom silikonu
999 din na ultra tankom silikonu