069/20-300-20
Radno vreme:

Pon - Pet: 10h-18h

Subota: 10h-16h

Adresa:

Bulevar Zorana Đinđića 75/33,

11070 Novi Beograd

Obavezno poručivanje

artikala pre dolaska

u radnju.

Telefon:

069/20-300-20

Futrole za mobilne telefone

13/02/2017
od strane Aleksandar Zrnic

Futrole za mobilne telefone

Futrole za mobilne telefone pojavljuju se na tržištu ubrzo nakon pojave samih telefona. Proizvođači dodatne opreme lako su prepoznali potrebu kupca da njegov telefon bude bezbedan i traje što duže. Kako je broj korisnika telefona rastao, izbor futrola bivao je sve veći. Danas na tržištu imamo futrole različitih boja i veličina i svaki vlasnik telefona će moći da pronađe jednu za sebe.

Kako odabrati futrolu za svoj telefon?

Tako što ćete znati da je kvalitet naša briga, a da je Vaše samo da pregledate ponudu.

Na stranicama našeg sajta pronaći ćete širok asortiman najrazličitijih futrola za mobilni telefon. Proizvođači nisu posvetili pažnju samo kvalitetu, već su se trudili da izađu u susret ukusima i potrebama svakog kupca.

Nudimo Vam Silikonske futrole različitih boja za iPhone, Nokiu, HTC ili Samsung, kao i kožne i preklopne Mercury futrole od istog proizvođača. Ako volite ozbiljnost i potpunu sigurnost, tu su Mercury futrole sa

Futrole za mobilne

kopčanjem, a ako, pak, volite jednostavnost, onda će ultra tanke skin futrole biti baš za Vas.

Oni koji stvarno ne vole da se odvajaju od svog telefona kod nas mogu pronaći futrole za pojas, a za lepši pol

smo obezbedili i elegantne Pierre Cardin futrole.

A ako želite da pokažete da ste zabavni i drugačiji, moći ćete da odaberete nešto sasvim drugačije – pravu jaknicu za mobilni telefon .

I tu se naša ponuda ne završava. Beomob nudi i Black cover, Roco, Armet i bočne futrole i to sve u različitim bojama i po najpovoljnijim cenama.

Pozivamo Vas da pregledate sajt i uverite se da će kvalitetni materijali, različiti modeli i veličine zadovoljiti potrebe najzahtevnijih kupaca.

Komentari

Nisu pronađeni članci

Nova objava