Samsung A202 Galaxy A20E Zaštitna stakla i folije

Zaštitno staklo (tempered glass) za Samsung A202 Galaxy A20E mobilni telefon je vrhunskog kvaliteta i izrađeno od najsavremenijih materijala koji štite ekran telefona od ogrebotina i mehaničkih oštećenja.

Samsung A202 Galaxy A20E zaštitna stakla i folije se lako postavljaju na ekran telefona a ove samolepljive folije i stakla ne ostavljaju nikakve tragove na displeju ni posle uklanjanja sa ekrana telefona.

Zaštitno staklo ili folija za Samsung A202 Galaxy A20E posebno je dizajnirana za ovaj model telefona, tako da je potpuno neprimetna i ne utiče na osetljivost i vidljivost displeja.

Nudimo Vam veliki izbor zaštitnih stakala i folija, od klasičnih, preko staklenih, mat - anti-glare, zatamljenih, do folija i stakala koje stite od zračenja ekrana i plave svetlosti.

Pored njih, ovde ćete moći da nabavite privacy foliju ili staklo ili zaštitne folije sa šljokicama (diamond). Veliki izbor modela i kvalitet su još jedan dobar razlog da ovde potražite najbolju zaštitu za ekran Vašeg Samsung A202 Galaxy A20E.

Samsung A202 Galaxy A20E zaštitna stakla i folije iz naše ponude: