Samsung A326 Galaxy A32 5G Zaštitna stakla i folije

Zaštitno staklo (tempered glass) za Samsung A326 Galaxy A32 5G mobilni telefon je vrhunskog kvaliteta i izrađeno od najsavremenijih materijala koji štite ekran telefona od ogrebotina i mehaničkih oštećenja.

Samsung A326 Galaxy A32 5G zaštitna stakla i folije se lako postavljaju na ekran telefona a ove samolepljive folije i stakla ne ostavljaju nikakve tragove na displeju ni posle uklanjanja sa ekrana telefona.

Zaštitno staklo ili folija za Samsung A326 Galaxy A32 5G posebno je dizajnirana za ovaj model telefona, tako da je potpuno neprimetna i ne utiče na osetljivost i vidljivost displeja.

Nudimo Vam veliki izbor zaštitnih stakala i folija, od klasičnih, preko staklenih, mat - anti-glare, zatamljenih, do folija i stakala koje stite od zračenja ekrana i plave svetlosti.

Pored njih, ovde ćete moći da nabavite privacy foliju ili staklo ili zaštitne folije sa šljokicama (diamond). Veliki izbor modela i kvalitet su još jedan dobar razlog da ovde potražite najbolju zaštitu za ekran Vašeg Samsung A326 Galaxy A32 5G.

Samsung A326 Galaxy A32 5G zaštitna stakla i folije iz naše ponude: