Samsung A415 Galaxy A41 Zaštitna stakla i folije

Zaštitno staklo (tempered glass) za Samsung A415 Galaxy A41 mobilni telefon je vrhunskog kvaliteta i izrađeno od najsavremenijih materijala koji štite ekran telefona od ogrebotina i mehaničkih oštećenja.

Samsung A415 Galaxy A41 zaštitna stakla i folije se lako postavljaju na ekran telefona a ove samolepljive folije i stakla ne ostavljaju nikakve tragove na displeju ni posle uklanjanja sa ekrana telefona.

Zaštitno staklo ili folija za Samsung A415 Galaxy A41 posebno je dizajnirana za ovaj model telefona, tako da je potpuno neprimetna i ne utiče na osetljivost i vidljivost displeja.

Nudimo Vam veliki izbor zaštitnih stakala i folija, od klasičnih, preko staklenih, mat - anti-glare, zatamljenih, do folija i stakala koje stite od zračenja ekrana i plave svetlosti.

Pored njih, ovde ćete moći da nabavite privacy foliju ili staklo ili zaštitne folije sa šljokicama (diamond). Veliki izbor modela i kvalitet su još jedan dobar razlog da ovde potražite najbolju zaštitu za ekran Vašeg Samsung A415 Galaxy A41.

Samsung A415 Galaxy A41 zaštitna stakla i folije iz naše ponude: