069/20-300-20
Radno vreme:

Pon - Pet: 10h-18h

Subota: 10h-16h

Adresa:

Bulevar Zorana Đinđića 75/33,

11070 Novi Beograd

Obavezno poručivanje

artikala pre dolaska

u radnju.

Telefon:

069/20-300-20

Silikonske futrole za mobilni telefon

10/02/2017
od strane Aleksandar Zrnic

Silikonske futrole za mobilni telefon

Korisnici mobilnih telefona znaju koliko je aštita njihovih uređaja bitna. Zbog toga su se futrole za mobilni telefon Silikonska futrola

pojavile na tržištu ubrzo nakon pojave prvih telefona. Korak dalje u razvoju

zaštite bile su silikonske futrole za mobilni telefon.


Prednosti silikonskih futrola

Silikonske futrole za mobilne telefone u poslednjih nekoliko godina ozbiljno su ugrozile popularnost klasičnih futrola. Razlog tome je njihova praktičnost i funkcionalnost.

Silikonske futrole za mobilne telefone

One se proizvode namenski, za svaki tip telefona. Potpuno prianjaju uz telefon i štite ga sa svih strana, pa ih zbog toga mnogi korisnici zovu maskama.

Proizvođači odlično razumeju potrebe vlasnika, pa telefon možete nesmetano koristiti i dok je u futroli. Možete da razgovarate, surfujete, razmenjujete poruke ili fotografišete, a da za sve to vreme Vaš telefon bude zaštićen.

Trajne su, pouzdane i vrlo retko se dešava da se oštete i iznevere, tako da će Vas osećaj sigurnosti pratiti dok god je budete koristili.


Izbor silikonskih futrola

Gumene futrole za mobilne

Materijal od kojeg su izrađene silikonske futrole omogućava proizvođačima da ponude veliki izbor, jer im silikon omogućava precizno oblikovanje i poigravanje bojama.

Zato u ponudi imamo silikonske futrole za sve marke i modele mobilnih telefona. Kod nas ćete naći futrole za iPhone, Samsung, Sony, iPhone, HTC, Lenovo, Huawei, LG, ili blo koji drugi brend, a moći ćete i da odaberete dizajn koji Vam najviše odgovara.

Ako Vašem ukusu najviše odgovara klasična ili providna futrola, naći ćete je kod nas. Ako volite jarke boje, pogledajte Kolor, Gumene, Candy, Glossy ili Double Color futrole. A ako volite da istaknete svoju vedru i šaljivu stranu, nudimo Vam silikonske futrole u obliku zeke i futrole sa Despicable me motivima.

Pregledajte naš sajt i zaštite i ulepšajte svoj telefon.

Komentari

Nisu pronađeni članci

Nova objava