069/20-300-20
Radno vreme:

Pon - Pet: 10h-18h

Subota: 10h-16h

Adresa:

Bulevar Zorana Đinđića 75/33,

11070 Novi Beograd

Obavezno poručivanje

artikala pre dolaska

u radnju.

Telefon:

069/20-300-20

Zaštitne folije za mobilne telefone

05/02/2017
od strane Aleksandar Zrnic

Zaštitne folije za mobilne telefone


U eri touch-screen mobilnih telefona, zaštitne folije postale su neophodnost.

Ekran osetljiv na dodir se lako ošteti ili izgrebe. To ne samo da kvari izgled telefona, nego utiče i na njegovu funkcionalnost. Zbog toga je proizvodnja zaštitnih folija započela svoj nezadrživi razvoj.

Proizvođači se nisu zaustavili samo na klasičnim providnim folijama, već su danas kupcima dostupne folije koje pored zaštite, pružaju kupcima i druge povoljnosti.

Zaštitne folije za mobilne telefone

Koje vrste zaštitnih folija postoje?
Na stranicama našeg sajta pronaći ćete ne samo uobičajene,
providne i univerzalne folije , nego i Anti Glare folije – folije sa mat efektom, koje ne dozvoljavaju da Vam odsjaj remeti korišćenje uređaja. Zahvaljujući njima, sunčeva ili ma koja druga svetlost neće uticati na vidljivost ekrana.

U ponudi imamo i Diamond zaštitne folije koje neće samo štititi Vaš ekran, već će mu dati i dijamantski, svetlucavi odsjaj, a nudimo i Shock absorption foliju. Shock absorption folija izrađena je od materijala koji imaju mogućnost smanjenja, ili potpune eliminacije energije koja je izazvana delovanjem nekog drugog tela. Zbog toga ova folija dodatno štiti telefon od iznendanih udaraca u ekran.


Zašto nabaviti zaštitnu foliju?

Zašto nabaviti zaštitnu foliju?

Možda je pravo pitanje postoji li makar jedan razlog da se ona ne nabavi. Sigurni smo da ne postoji.

Zaštitne folije koje nudimo su samolepljive, lako se postavljaju i skidaju i ne ostavljaju nikakve tragove na ekranu. Oblikovane su namenski, za svaki model telefona, neprimetne su i ne smanjuju osetljivost ekrana. Višeslojne su, pouzdane i garantuju duži životni vek Vašeg touc screen-a.

Nabavkom zaštitne folije zaštitićete svoj ekran, a zadržati njegovu funkcionalnost. Verujemo da je to više nego dovoljan razlog da pogledate našu ponudu.


Komentari

Nisu pronađeni članci

Nova objava